Over mij

Hallo, ik ben Patrick van der Zee. Door de jaren heen heb ik een passie ontwikkeld voor nieuwe geluidsapparatuur. Ik ben er veel mee bezig en vind het helemaal geweldig! Deze passie is onder andere ontstaan doordat ik bij een groot en bekend elektronicabedrijf ben gaan werken. Hier kom je natuurlijk elke dag in aanraking met de nieuwste gadgets en geluidsystemen. Hier ben ik nu al enige tijd werkzaam en zoals het eruit ziet, zal ik er ook wel blijven werken.

Je zal je misschien wel afvragen waarom ik deze website ben begonnen. Het begon allemaal op een verjaardagsfeestje van een van mijn beste vrienden. Iemand had een vraag over een televisie die hij wilde kopen. Dus ik legde het uit en gaf hem advies. Na afloop zei hij: “Zo, jij hebt er echt veel verstand van hè, hier moet je wat mee doen!”

Ik bedankte hem voor de mooie woorden, maar ondernam nog niet meteen actie. Ik werkte bij het elektronicabedrijf en vond dat wel goed. Een paar dagen later ging ik er nog eens over nadenken. Misschien had die persoon wel gelijk en moest ik er inderdaad iets mee gaan doen. Ik ging bij mezelf te rade en dacht: hoe kan ik zoveel mogelijk mensen adviseren met mijn opgedane kennis?

Dat kan natuurlijk heel gemakkelijk met een website. Dit is altijd bereikbaar en ik kan al mijn onderzoek en ervaring gebruiken om mensen te helpen.

Omdat ik de laatste weken, ook bij mijn werk, veel vragen krijg over welke soundbar zij het best kunnen kopen, ben ik een website begonnen die uitsluitend over soundbars gaat. Uiteindelijk is de website bestesoundbars.nl tot stand gekomen.

Vervolgens heb ik, na mijn werk, dag en nacht besteed om zoveel mogelijk informatie delen. Ik hoop dat het is gelukt. Velen hebben mij al bedankt en vinden het een goede site die voor hen van waarde was. Dus persoonlijk ben ik er erg tevreden mee.